Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Komkommer zaden
-32%

Courgette Ambassador F1

€1,89

Normale prijs: €2,79

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Cucurbita pepo

Courgette Ambassador F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Courgette Ambassador F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Courgette Ambassador F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Courgette Ambassador F1 voor slechts € 1,89 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tuinderskwaliteit. Vroeg soort en goed resistent tegen meeldauw. Het is een warmteminnend gewas, dus bij voorkeur onder glas voorzaaien op potjes. Ter plaatse zaaien op zonnige, beschutte plaats en niet eerder dan eind mei! Vraagt een vruchtbare humusrijke grond. Het zilverachtig gevlekte blad is geen ziekte, maar een erfelijke eigenschap. De bloemen zijn in jong stadium eetbaar. Bij voortdurend oogsten blijft de plant langer doordragen. Vormt geen ranken en is dus prima te telen op grote potten. De vruchten jong oogsten !
Toon alle Komkommer zaden
Specificaties
sku SL0620
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Groente
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Plantmaand mei   juni  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Cucurbita pepo