Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bonen zaden

Stamslaboon Purple Queen - Phaseolus Vulgaris

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 125
Latijnse naam Phaseolus vulgaris
Stamslaboon Purple Queen - Phaseolus vulgaris. Purple Queen heeft vlezige paarse peulen die na het koken volledig naar groen terug kleuren en produceert zeer smakelijke boontjes. Zaai Purple Queen voor een vroege oogst onder glas of zaai alvast in potjes voor. Bonen houden van warmte en teveel wind en nachtvorst zijn zeer schadelijk. Zaai Purple Queen daarom pas ná half mei in de vollegrond en plant ook pas in de tweede helft van mei. Houd een rijafstand aan van ca. 40 cm met om de 10 cm een boon. Het is een stamboon, dus ondersteuning is niet nodig. Sluis Garden zaden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Stamslaboon Purple Queen - Phaseolus Vulgaris is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stamslaboon Purple Queen - Phaseolus Vulgaris kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stamslaboon Purple Queen - Phaseolus Vulgaris kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stamslaboon Purple Queen - Phaseolus Vulgaris voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bonen zaden
Specificaties
sku SL3121
Levertijd 1D
Planttype Groente Groentenzaden
Planthoogte
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand mei   juni   juli  
Kleur Paars  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Moestuin   zaden  
Aantal per verpakking 125
Latijnse naam Phaseolus vulgaris