Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Boerenkool zaden

Bloemkool Goodman F1 BIO

€5,29
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Brassica oleracea
Levertijd 1D

Bloemkool Goodman F1 BIO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bloemkool Goodman F1 BIO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bloemkool Goodman F1 BIO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bloemkool Goodman F1 BIO voor slechts € 5,29 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Goodman is een vroeg ras voor de zomer en herfsteelt. Het gewas is groeikrachtig en heeft fraai opstaand donker blad met een goede zelfdekbaarheid. Bloemkool vraagt een goede bemesting en hoge pH van de grond voor een optimale oogst. Half maart zaaien in een zaaibakje en verspenen in een bloempot als de eerste kiembladeren zichtbaar zijn. Na ca. 3 weken uitplanten als de plant 4 echte bladeren heeft gevormd.
Toon alle Boerenkool zaden
Specificaties
sku XX-92214
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Brassica oleracea
Levertijd 1D