Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemkool
-32%

Bloemkool Alpha 6 Fortados

€1,49

Normale prijs: €2,19

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 140
Latijnse naam Brassica oleracea

Bloemkool Alpha 6 Fortados is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bloemkool Alpha 6 Fortados kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bloemkool Alpha 6 Fortados kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bloemkool Alpha 6 Fortados voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Stevige kool met vrij grove roosjes. Voor de oogst in late voorjaar en zomer. Zaaien bij voorkeur onder glas. Grond vochtig houden. Tijdig uitplanten in goed bewerkte/bemeste grond, ter voorkoming dat de plant voortijdig een kooltje vormt. Hoewel zelfdekkend, dekken tegen de verkleuring. Jonge plantjes beschermen tegen koolgalmug en koolvlieg d.m.v. anti-insektengaas. Jaarlijks op een andere plaats telen. Geschikt voor de weeuwenteelt.
Toon alle Bloemkool
Specificaties
sku SL0240
Levertijd 1D
Plantmaand februari   maart   april   mei  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Plantmaand onder Glas Februari Maart Mei April
Planttype Groente
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 140
Latijnse naam Brassica oleracea