Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Biologische zaden

Bio Paprika California Wonder

€2,99 (Incl BTW €0,25)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Capiscum annuum

Bio Paprika California Wonder is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bio Paprika California Wonder kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bio Paprika California Wonder kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bio Paprika California Wonder voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De vruchten kleuren van groen naar rood. Opbrengst per plant circa 10 vruchten. De rodere vruchten zijn duidelijk zoeter van smaak en bevatten verschillende mineralen en veel vitaminen B en C. Zaaien onder glas op zaaibed of direct in 10 cm potjes. Na opkomst verspenen en later in koude kas of buiten op een warme beschutte plaats uitplanten. Ook geschikt voor de teelt in potten en bakken. Hoogte in kas ca. 1,50 m en buiten ca. 75 cm.
Toon alle Biologische zaden
Specificaties
sku XX-92436
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Capiscum annuum