Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bieten zaden

Rode Bieten Kogel 2

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 650
Latijnse naam Beta vulgaris

Rode Bieten Kogel 2 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rode Bieten Kogel 2 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rode Bieten Kogel 2 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rode Bieten Kogel 2 voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Kogelronde, grote bieten met een gladde huid en bloedrood vruchtvlees. Kogel 2 is geschikt voor de zomer- en herfstteelt. Zaaien op een goed bemeste grond en niet te dik. Als de plantjes 3 cm hoog zijn uitdunnen op ca. 10 cm. Ook hier tijdig oogsten, anders worden ze te dik en te grof. Goed bewaarbaar. Voor winteropslag de bladeren afdraaien, niet snijden !
Toon alle Bieten zaden
Specificaties
sku SL0375
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Planttype Groente
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 650
Latijnse naam Beta vulgaris