Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aubergine zaden

Aubergine Listada de Gandia

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 23
Latijnse naam Solanum melongena
Eén van de mooiste tweekleurige, Italiaanse eiervruchten. Geselecteerd op vroegheid. De vruchten worden 15 cm lang en zijn prachtig lavendel gestreept. Vraagt veel warmte en moet daarom wel onder glas worden geteeld. Jonge planten na ca. 4 weken verspenen en zodra het eerste echte blad verschijnt de plantjes verplanten in flinke potten van 14 cm. Later eventueel overzetten in vollegrond in koude kas. Na de vruchtzetting de verlepte bloemblaadjes direct weghalen, anders sterven de jonge vruchten af.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aubergine Listada de Gandia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aubergine Listada de Gandia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aubergine Listada de Gandia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aubergine Listada de Gandia voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Aubergine zaden
Specificaties
sku SL0600
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Februari Maart April Mei
Planttype Groente
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 23
Latijnse naam Solanum melongena