Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Appelboom

Appel Gala

€12,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Malus domestica - malus pumila
Appel Gala (Malus Gala) is een heerlijke roodgeel gekleurde appel met een milde en zoete smaak. Omdat ze zoet en mild van smaak zijn en niet al te groot, vinden vooral kinderen Gala appels erg lekker om te eten. Deze appels kunnen ook prima verwerkt worden in salades of gekookt worden om appelmoes van te maken.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Appel Gala is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Appel Gala kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Appel Gala kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Appel Gala voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Appelboom
Specificaties
sku 900-670019
Levertijd 4D
Produkt Moestuin   Vaste planten   Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Groenten
Potmaat P9  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Malus domestica - malus pumila