Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Fruitbomen

Peer Doyenne du Comice

€12,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pyrus communis
Doyenne du Comice is een populaire dessert peer. Doyenne du Comice peren zijn zeer sappig en hebben een heerlijke zoete smaak. Dit klassiek ras is een lekkere handpeer en ook geweldig om mee te koken. Ze kunnen verwerkt worden in vele heerlijke recepten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Peer Doyenne du Comice is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Peer Doyenne du Comice kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Peer Doyenne du Comice kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Peer Doyenne du Comice voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Fruitbomen
Specificaties
sku 900-670021
Levertijd 4D
Bloeimaand april   mei  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Produkt Moestuin   Vaste planten   Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Groenten
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pyrus communis