Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Andijvie zaden

Andijvie Breedblad Nuance EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Cichorium endivia

Andijvie Breedblad Nuance EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Andijvie Breedblad Nuance EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Andijvie Breedblad Nuance EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Andijvie Breedblad Nuance EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Nuance is een op zichzelf staand ras van het type Nummer Vijf . Vormt mooi dichtgevulde kroppen, die bovendien zeer goed bestand zijn tegen schieten en het geel verkleuren van de bladranden. Mooi geel hart. Nuance is geschikt voor de vroege en late teelt onder glas en zomerteelt in de vollegrond. Tijdens de opkweek grond vochtig houden. Uitplanten in goed bemeste grond. Zeer smakelijk.
Toon alle Andijvie zaden
Specificaties
sku SL0017
Levertijd 1D
Plantmaand juni   juli  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei Augustus September
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Produkt Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente Groentenzaden
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Cichorium endivia