Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Sla zaden

Snijsla Gemengde Gastronome

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 2000
Latijnse naam Lactuca Sativa
Een mooi uitgebalanceerd mengsel van groene en rode (baby)slatypes, aangevuld met kervel, veldsla, roodlof en andijvie. In een onverwarmde hobbykas kan soms al vanaf half februari op regels worden gezaaid. De rijafstand is ca. 15 cm en vrij dik zaaien. Wel voorzichtig met water geven, het tere dicht op elkaar staande blad is wel extra gevoelig voor smet. Later op dezelfde manier buiten in de vollegrond zaaien. Oogsten als het blad 10-15 cm lang is. Kan dus ook uitstekend in potten worden gezaaid. Vooral geschikt voor de voorjaars- en herfstteelt.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Snijsla Gemengde Gastronome is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Snijsla Gemengde Gastronome kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Snijsla Gemengde Gastronome kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Snijsla Gemengde Gastronome voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Sla zaden
Specificaties
sku SL0185
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli  
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Februari Maart April
Planttype Groente
Aantal per verpakking 2000
Latijnse naam Lactuca Sativa