Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Greengifts

Greengift Cosmos Mix 40 stuks in showdoos

€59,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Cosmea bipinnatus

Greengift Cosmos Mix 40 stuks in showdoos is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Greengift Cosmos Mix 40 stuks in showdoos kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Greengift Cosmos Mix 40 stuks in showdoos kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Greengift Cosmos Mix 40 stuks in showdoos voor slechts € 59,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Showdoos Greengifts, gevuld met 40 doosjes Cosmos Mix. Elk doosje bevat een potje, jiffy-schijfje (gedroogde aarde) en een zakje zaad. Leuk om een ieder een gepast cadeau te kunnen geven.

Afmeting showdoos: 30 x 25 x 15 cm.
Afmeting doosje: 7 x 5,5 x 5,5 cm.
Toon alle Greengifts
Specificaties
sku SL7005
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand onder Glas Maart April
Planthoogte
Planttype Bloemen Cosmos
Kleur Roze   Wit  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt zaden Geschenken Bijen-Vlinders   Snijbloemen   (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand mei   juni  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Cosmea bipinnatus