Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Greengifts

Bijenmengsel Greengift

€2,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Greengift Bijenmengsel. Dit doosje bevat een potje, jiffy-schijfje (gedroogde aarde) en een zakje zaad. Leuk om een ieder een gepast cadeau te kunnen geven.

Let op: Dit product betreft 1 doosje!

Afmeting doosje: 7 x 5,5 x 5,5 cm.
Ook beschikbaar in showdoos met inhoud 40 stuks.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Bijenmengsel Greengift is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bijenmengsel Greengift kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bijenmengsel Greengift kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bijenmengsel Greengift voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Greengifts
Specificaties
sku 1STK-SL7010
Levertijd 1D
Produkt zaden   Geschenken Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen  
Plantmaand april   mei   juni  
Standplaats volle zon  
Kleur Gemengd  
Planttype Bloemzaden
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1