Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Ridderspoor zaden

Ridderspoor Round Table Series mix (Delphinium)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 130
Latijnse naam Delphinium cultorum

Ridderspoor Round Table Series mix (Delphinium) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ridderspoor Round Table Series mix (Delphinium) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ridderspoor Round Table Series mix (Delphinium) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ridderspoor Round Table Series mix (Delphinium) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De majestueuze riddersporen met geweldige bloemtrossen en rijke kleuren imponeren. Deze vaste plant is een plaatje in de border, maar ook een fantastisch mooie snijbloem voor zomerboeketten. Bij voorkeur zaaien in de vollegrond direct ter plaatse. Graag een warm, maar toch regelmatig verfrissend plekje i.v.m. de gevoeligheid voor meeldauw. Denk om de slakken.
Toon alle Ridderspoor zaden
Specificaties
sku SL5405
Levertijd 1D
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Blauw   Paars   Roze  
Planthoogte 60 cm en groter  
Plantmaand onder Glas Maart April
Plantmaand april   mei   juni  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 130
Latijnse naam Delphinium cultorum