Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Ridderspoor zaden

Ridderspoor Imperial Mix, dubbelbloemig (Delphinium)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 270
Latijnse naam Delphinium grandiflorum

Ridderspoor Imperial Mix, dubbelbloemig (Delphinium) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ridderspoor Imperial Mix, dubbelbloemig (Delphinium) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ridderspoor Imperial Mix, dubbelbloemig (Delphinium) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ridderspoor Imperial Mix, dubbelbloemig (Delphinium) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Goed vertakkende planten en rijk bezette bloemstengels in nog meer kleurschakeringen dan de lage hyacintbloemige. Uitstekende snij- en droogbloem. In het laatste geval snijden als de bloemen tegen de volle bloei aanzitten. In niet al te grote bosjes omgekeerd ophangen in de schaduw op een droge plek waar wind circuleert. Bij voorkeur zaaien in de vollegrond direct ter plaatse. Graag een warm, maar toch regelmatig verfrissend plekje i.v.m. de gevoeligheid voor meeldauw. Denk om de slakken.
Toon alle Ridderspoor zaden
Specificaties
sku SL5395
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Paars   Roze   Wit  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand onder Glas Maart April
Plantmaand mei   juni  
Planthoogte 60 cm en groter  
Planttype Bloemen
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 270
Latijnse naam Delphinium grandiflorum