Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenzaden
Uitverkocht

Mengsel voor Bijen Zaadlint – Buzzy Seed Tape

€4,59
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Dwarf flower mixture for bees
Levertijd 2D

Mengsel voor Bijen Zaadlint – Buzzy Seed Tape is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mengsel voor Bijen Zaadlint – Buzzy Seed Tape kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mengsel voor Bijen Zaadlint – Buzzy Seed Tape kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mengsel voor Bijen Zaadlint – Buzzy Seed Tape voor slechts € 4,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Mengsel voor Bijen Zaadlint – Buzzy Seed Tape. 7,5 meter zaadlint, al ingezaaid met een bijenmengsel, klaar om zo in de tuin te gebruiken. Zoek een plaatsje in de tuin met voldoende ruimte. U kunt het lint knippen in bijvoorbeeld 5 stroken van 1.5 meter. Maak een mooi egaal zaaibed, vrij van grove kluiten. Vanaf maart tot juni legt u hierop de linten (met een tussenafstand van ca. 30 cm). Druk het lint voorzichtig aan en bedek het met 1 cm aarde. Houd de aarde vochtig. Een mooi laagblijvend en langbloeiend mengsel die erg aantrekkelijk is voor bijen.
Toon alle Bloemenzaden
Specificaties
sku XX-080896
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Dwarf flower mixture for bees
Levertijd 2D
Bloeimaand maart   april   mei   juni  
Kleur Gemengd  
Plantmaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers