Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenzaden
Uitverkocht

Korenbloem gemengd Zaadlint – Buzzy Seed Tape

€3,89
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Centaurea cyanus
Levertijd 2D

Korenbloem gemengd Zaadlint – Buzzy Seed Tape is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Korenbloem gemengd Zaadlint – Buzzy Seed Tape kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Korenbloem gemengd Zaadlint – Buzzy Seed Tape kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Korenbloem gemengd Zaadlint – Buzzy Seed Tape voor slechts € 3,89 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Korenbloem gemengd Zaadlint – Buzzy Seed Tape. 7,5 meter zaadlint, al ingezaaid met korenbloem, klaar om zo in de tuin te gebruiken. Zoek een plaatsje in de tuin met voldoende ruimte. U kunt het lint knippen in bijvoorbeeld 5 stroken van 1.5 meter. Maak een mooi egaal zaaibed, vrij van grove kluiten. Vanaf april tot mei legt u hierop de linten (met een tussenafstand van ca. 30 cm). Druk het lint voorzichtig aan en bedek het met 1 cm aarde. Houd de aarde vochtig. Korenbloem is rijkbloeiend en een eenvoudig te kweken snijbloem. Mooi in borders en de wilde bloementuin.
  • Rijkbloeiende snijbloem
  • In witte, roze, paarse tinten
  • Eenvoudig te kweken
Toon alle Bloemenzaden
Specificaties
sku XX-080894
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Centaurea cyanus
Levertijd 2D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus  
Kleur Paars   Roze   Wit  
Plantmaand april   mei  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt zaden Bijen-Vlinders