Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen

Tulpen & Narcissen Mix Folk Story

€8,99 (Incl BTW €0,74)
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa

Tulpen & Narcissen Mix Folk Story is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulpen & Narcissen Mix Folk Story kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulpen & Narcissen Mix Folk Story kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulpen & Narcissen Mix Folk Story voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Folk Story is een prachtige mix van tulpen en narcissen. De combinatie van de wit met paars gevlamde tulpen en witte sierlijke narcissen is een lust voor het oog. Geschikt voor zowel de bloemborder als in potten op het terras. De bloemen zijn ook zeer geschikt als snijbloem, zodat u de lente in huis kunt halen.
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 373-J-322770
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei  
Kleur Gemengd   Paars   Wit  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa