Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Lambada

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Tulipa Crispa

Tulp Lambada is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Lambada kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Lambada kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Lambada voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tulp Lambada - Tulipa Crispa is een schitterende, oranje/zalmroze gekleurde lentebloeier met een opvallende goudgele gefranjerde rand. Plant in het najaar voor een bloei in april/mei in de zon/half schaduw. Groeihoogte 40-50 cm. Een echte blikvanger en zeer geschikt als snijbloem.
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 309-F-97012
Levertijd 2D
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei  
Kleur Geel   Oranje   Rood  
Planttype Tulpen Tulpen
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Tulipa Crispa