Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemengde Bloembollen
Uitverkocht

Folklore Mix Rob - Bloembollen Mix

€15,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 35
Uitverkocht
Folklore Mix Rob - Bloembollen Mix bevat een mooie combinatie van rode tulpen, witte tulpen, gele tulpen en witte narcissen. Een unieke combinatie om de hele lente van te genieten; Dit is een duidelijke aanwinst voor uw lentetuin!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Folklore Mix Rob - Bloembollen Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Folklore Mix Rob - Bloembollen Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Folklore Mix Rob - Bloembollen Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Folklore Mix Rob - Bloembollen Mix voor slechts € 15,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gemengde Bloembollen
Specificaties
sku 640-J-720820
Levertijd 2D
Planttype Gemengde collecties Narcissen Tulpen
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand maart   april   mei   juni  
Kleur Geel   Gemengd   Rood   Wit  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 35