Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Akelei
Uitverkocht

Aquilegia Mix - Akelei

Nu met 47% korting

€14,99 €7,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Aquilegia
Uitverkocht
Aquilegia Mix - Akelei. Aquilegia is een onmisbare plant in de voorjaarstuin. Niet alleen bijzonder vanwege hun exotisch ogende vrolijk gekleurde bloemen, het blad behoudt het hele jaar haar sierwaarde. Aquilegia groeit ook bijzonder goed op schaduwrijke plekken.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aquilegia Mix - Akelei is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aquilegia Mix - Akelei kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aquilegia Mix - Akelei kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aquilegia Mix - Akelei voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Akelei
Specificaties
sku 6410-J-121710
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Aquilegia
Planthoogte
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Roze   Wit  
Bloeimaand mei   juni   juli  
Potmaat Wortelstok  
Plantmaand februari   maart   april  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Aquilegia