Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Scharen en messen

Dunschaar, recht model

€19,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Dunschaar voorzien van antislip handgreep en ligt zeer comfortabel in de hand. 'Marquenched' geharde messen geven de bladen de beste staal structuur en een langere snijprestatie. Het schaartje komt oorspronkelijk uit de fruitteelt voor het dunnen van fruit, dus sterk genoeg voor bloemen en kleine takjes.
Dit product mag niet ontbreken in de keukenla! Het is een ideaal schaartje voor het schikken van bloemen.

Productinformatie:
* Lengte blad: 46 mm
* Lengte handvat: 91 mm
* Totale lengte: 19 cm
* Gewicht: 110 gram
* Materiaal: koolstofstaal

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dunschaar, recht model is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dunschaar, recht model kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dunschaar, recht model kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dunschaar, recht model voor slechts € 19,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Scharen en messen
Specificaties
sku LX-40400
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable