Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Onkruidsteker

Roestvrijstalen Voegenkrabber - Burgon en Ball

€17,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Dit gereedschap is goedgekeurd door de prestigieuze Engelse vereniging Royal Horticultural Society (RHS) en voldoet dus aan hun strenge kwaliteitseisen. RHS goedgekeurd gereedschap heeft een garantie van 10 jaar bij normaal gebruik. Briljant slim stukje gereedschap om onkruid, mos en ander vuil te verwijderen tussen straatstenen, voegen en andere hoeken en gaten. Met geslepen hoek van 90 graden en een fijne haak.
Productomschrijving:
Breedte 6 cm
" Totale lengte 28 cm
" FSC goedgekeurd houten handvat
"
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Roestvrijstalen Voegenkrabber - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Roestvrijstalen Voegenkrabber - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Roestvrijstalen Voegenkrabber - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Roestvrijstalen Voegenkrabber - Burgon en Ball voor slechts € 17,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Onkruidsteker
Specificaties
sku LX-53265
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1