Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Manden

De Wiltfang Oogst draadmand 7 liter

€14,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

De Wiltfang Oogst draadmand 7 liter is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. De Wiltfang Oogst draadmand 7 liter kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

De Wiltfang Oogst draadmand 7 liter kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw De Wiltfang Oogst draadmand 7 liter voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Klein draagmandje van gegalvaniseerd draad. Oorspronkelijk voor het oogsten van fruit, maar ook erg handig voor gereedschap, plantjes of het oogsten van groenten.
Als u de verse groenten afspoelt loopt het water er gemakkelijk doorheen. Met draaibaar beukenhouten handvat.

Productinformatie:
* Lengte: 33 cm
* Breedte: 21 cm
* Hoogte: 13 cm
* Totale hoogte inclusief handvat: 25 cm
* Inhoud: 7 liter
* Kleur: Zink
* Materiaal gemaakt van gegalvaniseerd draad
* Materiaal houten handvat: beuken

 

 

Toon alle Manden
Specificaties
sku LX-41005
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken (Ook)-Voor in huis
Aantal per verpakking 1