Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hygrometer planten
-20%

Hygrometer - Vochtigheids sensor 16cm

€3,99

Normale prijs: €4,99

Je bespaart 20%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam inapplicable

Hygrometer - Vochtigheids sensor 16cm is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hygrometer - Vochtigheids sensor 16cm kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hygrometer - Vochtigheids sensor 16cm kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hygrometer - Vochtigheids sensor 16cm voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Controleer eenvoudig of uw kamerplant water nodig heeft door kleurverandering van blauw naar rood in het venster bovenaan de meter. De meters zijn in twee maten verkrijgbaar. Tot potten met een hoogte van 25 cm voldoet de seramis vochtmeter met een lengte van 16 cm, als de pot hoger dan 25 cm is heeft u de langere vochtmeter van 26 cm nodig. Dit artikel betreft de variant van 16 cm.
Toon alle Hygrometer planten
Specificaties
sku PLANTCARESERAMIS16CM
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin Geschenken gereedschap Bemesting en bestrijding (Ook)-Voor in huis
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam inapplicable