Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Haws Gieters & Toebehoren

1L Binnengieter - kleur Salie - Haws

€108,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Slank en hoog, deze kleine gieter met koperen minibroesje. Handig om zaailingen water te geven of makkelijk in huis met een mooie plek op de vensterbank.  De minibroes is eraf te halen, zodat u tevens met het tuitje kan water geven.
Productinformatie:
Materiaal: Gegalvaniseerd staal
" Kleur: saliegroen
" Inhoud: 1 liter
" Inclusief minibroes
" Gewicht: 420 gram
" Gewicht gevuld: 1.3 Kg
" Hoogte: 16 cm
" Diameter: 11.5 cm
" Vulopening: 8 x 4 cm
Tip: Laat de gieters tijdens de winter niet buiten staan, dan kunnen ze kapot vriezen
"
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

1L Binnengieter - kleur Salie - Haws is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. 1L Binnengieter - kleur Salie - Haws kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

1L Binnengieter - kleur Salie - Haws kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw 1L Binnengieter - kleur Salie - Haws voor slechts € 108,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Haws Gieters & Toebehoren
Specificaties
sku LX-61460
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable