Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Grondbewerking
Uitverkocht

Roestvrijstalen Verplantschep - Burgon en Ball

€15,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Uitverkocht
 Dit gereedschap is goedgekeurd door de prestigieuze Engelse vereniging Royal Horticultural Society (RHS) en voldoet dus aan hun strenge kwaliteitseisen. RHS goedgekeurd gereedschap heeft een garantie van 10 jaar bij normaal gebruik. Extreem robuust gereedschap ontwikkeld door Victoriaanse tuinders, ongelooflijk nuttig voor alle soorten werkzaamheden in en rond de tuin.
Een smal schopje voor het planten van bollen en kleine plantjes. De maatvoering op het blad wordt aangegeven in inches.
Productinformatie:
Bladbreedte 6 cm
" Totale lengte 29 cm
" FSC goedgekeurd houten handvat
"
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Roestvrijstalen Verplantschep - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Roestvrijstalen Verplantschep - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Roestvrijstalen Verplantschep - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Roestvrijstalen Verplantschep - Burgon en Ball voor slechts € 15,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Grondbewerking
Specificaties
sku LX-54006
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1