Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Grondbewerking
Uitverkocht

Roestvrijstalen Spitvork - Burgon en Ball

€59,99 (Incl BTW €10,41)
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Roestvrijstalen Spitvork - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Roestvrijstalen Spitvork - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Roestvrijstalen Spitvork - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Roestvrijstalen Spitvork - Burgon en Ball voor slechts € 59,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Zonder schade aan wortels spitten, beluchten en rooien. Platte tanden om te spitten.
Spitten wordt gedaan om de structuur van de bodem te verbeteren, gewasresten en mest onder te werken en onkruid te bestrijden. Tevens heeft spitten als voordeel boven frezen dat de structuur van de grond beter blijft.
 
Productinformatie:
 
Breedte blad 18 cm
" Lengte blad 30 cm
" Totale lengte 111 cm
" D handvat
" FSC goedgekeurd essen houten steel
 
 
"
Toon alle Grondbewerking
Specificaties
sku LX-52885
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1