Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gieters & Toebehoren

Gieter Metaal 0.7 liter Wit

€14,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Gieter Metaal 0.7 liter Wit is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gieter Metaal 0.7 liter Wit kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gieter Metaal 0.7 liter Wit kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gieter Metaal 0.7 liter Wit voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze stijlvolle indoor gieter is de perfecte combinatie van design en prestaties. De slanke uitloop is perfect voor het leveren van water, precies daar waar het nodig is - en nergens anders. Het gladde FSC-beukenhouten handvat is uiterst tastbaar en voelt mooi in de hand, waardoor het de controle over het gieten geeft. En de gieter is prachtig gegoten in staal voor een gladde, onberispelijke afwerking, met een sterke poedercoating om ervoor te zorgen dat deze er goed uitziet.

Productinformatie:
  • Materiaal: staal en beukenhout
  • Kleur: wit (gepoedercoat)
  • Inhoud: 0.7 liter
  • Diameter: 12 cm
  • Hoogte: 10 cm
  • Lengte incl. tuit: 25 cm
  • Merk: Burgon&Ball
Toon alle Gieters & Toebehoren
Specificaties
sku LX-30549
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1