Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Takkenschaar Easycut 500 B - Gardena

€36,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Takkenschaar Easycut 500 B - Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Takkenschaar Easycut 500 B - Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Takkenschaar Easycut 500 B - Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Takkenschaar Easycut 500 B - Gardena voor slechts € 36,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

De gebruiksvriendelijke takkenschaar voor vers hout
De GARDENA takkenschaar EasyCut 500 B is een klassieke bypass snoeischaar voor het snoeien van vers hout. Vanwege het lage gewicht en de uitstekende werking van de armen, heeft u weinig kracht nodig om te snoeien. Daarnaast beschermen stopbuffers van speciaal kunststof uw gewrichten. Precisiegeslepen messen met antikleeflaag garanderen een nauwkeurige snede die vriendelijk is voor planten. 25 jaar garantie.

Nauwkeurig en eenvoudig te bedienen
Dit precisiegeslepen mes met antikleefcoating en uitstekende snijgeometrie garandeert nauwkeurig snijden met geringe kracht

Comfortabel en handig  ErgoTec-handgrepen
Aluminium hendelarmen en ergonomisch gevormde handgrepen met zachte onderdelen bieden de benodigde antislipeigenschappen en garanderen gebruiksgemak en veilig werken

Prettig voor de polsen
Stootkussens van speciale kunststof beschermen de polsen.

Snijprincipe: Bypass
Twee geslepen messen glijden over elkaar bij het snijden, voor nauwkeurige en zuivere sneden. De takkenschaar EasyCut is daarom ideaal voor het snoeien van vers hout. Indien nodig kunnen de snijbladen opnieuw worden afgesteld.

 

Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-12002-20
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable