Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Onkruidsteker 14,5 cm. - Gardena

€13,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Gemakkelijk onkruid verwijderen

De GARDENA onkruidsteker maakt het eenvoudig om onkruid en hun wortels uit de grond te verwijderen. De ergonomische handgreep met zachte componenten past perfect in de hand. De hoek aan het einde voorkomt het wegglijden van de hand. De onkruidsteker is gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een Duroblast coating voor een lange levensduur. GARDENA geeft een garantie van 25 jaar op dit product.

Comfortabele grip.

De ergonomisch vormgegeven handvat ligt perfect in de hand en maakt het verwijderen van onkruid erg gemakkelijk.

Corrosie bescherming.

Hoogwaardig kwaliteitsstaal en de Duroplast coating beschermen de handgereedschappen tegen corrosie. Het maakt ze vuilafstotend en robuust.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Onkruidsteker 14,5 cm. - Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Onkruidsteker 14,5 cm. - Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Onkruidsteker 14,5 cm. - Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Onkruidsteker 14,5 cm. - Gardena voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-08935-20
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable