Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Kooimesmaaier 330 Gardena - Gardena

€109,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Gardena kooimesmaaier 330 is milieuvriendelijk en werkt zonder elektriciteit. Het principe is eenvoudig: als u duwt, bewegen de messenkooi en ondermes zonder elkaar te raken. Net zoals bij een schaar, wordt het grassprietje opgetild en afgeknipt. Speciaal kenmerk: de messenwals en het ondermes raken elkaar niet en daardoor is deze kooimesmaaier fluisterstil en heel eenvoudig voort te duwen. De geharde messenkooi van kwaliteitsstaal met antikleefcoating en het geslepen ondermes garanderen een zuivere en precieze snede voor een uitstekend onderhoud gazon. Grote wielen vereenvoudigen het sturen en zorgen voor een goede grip. De gewenste maaihoogte is eenvoudig in 4 stappen instelbaar en is af te lezen op de schaalverdeling. De duwboom is eenvoudig inklapbaar voor ruimtebesparing bij de opslag en eenvoudig transport. Ook beschikbaar in onze webshop: Grasopvangbak

Specificaties
  • Capaciteit werkgebied: 150 m2
  • Maaibreedte: 33 cm.
  • Maaihoogte, min-max: 12-42 mm.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Kooimesmaaier 330 Gardena - Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kooimesmaaier 330 Gardena - Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kooimesmaaier 330 Gardena - Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kooimesmaaier 330 Gardena - Gardena voor slechts € 109,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-04027-20
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable