Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Houten steel 150 cm. combisystem - Gardena

€19,99 (Incl BTW €3,47)
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Houten steel 150 cm. combisystem - Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Houten steel 150 cm. combisystem - Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Houten steel 150 cm. combisystem - Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Houten steel 150 cm. combisystem - Gardena voor slechts € 19,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Hoogwaardig hout voor trillingsgedempt werken
Met de Gardena combisystem-houtensteel FSC® 100 % kunnen alle combisystem-gereedschappen naar wens worden verlengd. Het hoogwaardige, veerkrachtige Europese essenhout dempt trillingen en heeft een FSC-certificaat. Dat betekent dat er voor de productie van de stelenuitsluitend hout uit goed beheerde en duurzame bossen wordt gebruikt. De getailleerde, 150 cm lange steel is antislip en ligt goed in de hand. Een geanodiseerde aluminium buis aan het eind van de steel heeft een kunststof ommanteling en staat borg voor een degelijke verbinding en een veilig houvast van het combisystem-gereedschap. De vastzetschroef met zachte kunststof componenten om het combisystem-gereedschap mee vast te zetten, is op een dusdanige manier veilig bevestigd dat je hem niet kunt verliezen. De garantieperiode is 25 jaar. Tip: voor trekkende en schuivende werkzaamheden moet een langere steel worden gebruikt, voor schoffelbewegingen is een kortere steel geschikter.

Dempt trillingen
Het hoogwaardige en veerkrachtige essenhout dempt trillingen en stelt u daardoor in staat plezierig te werken.

FSC 100% gecertificeerd hout
Het Europese hout heeft een FSC-certificaat. Voor de Gardena stelen wordt uitsluitend hout uit goed beheerde en duurzame bossen gebruikt.

Stevig houvast
Dankzij de borgende vastzetschroef en de stevige aluminium buis kunnen alle combisystem-gereedschappen op betrouwbare wijze aan elkaar worden bevestigd. De getailleerde vorm maakt ergonomisch werken zonder uitglijden mogelijk.

Voor alle combisystem gereedschappen
De houten steel is geschikt voor alle combisystem-gereedschappen.
Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-03725-20
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable