Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Hark 25 cm. combisystem - Gardena

€16,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Voor het harken, egaliseren en bewerken van de grond
De Gardena combisystem-hark is een handig en multifunctioneel gereedschap en is uitermate geschikt voor het harken, egaliseren en bewerken van de grond. De hark heeft een werkbreedte van 25 cm (met 10 tanden) en is geschikt voor alle stelen van het Gardena combisystem, waarbij Gardena een steellengte van 150 cm adviseert, afhankelijk van uw lichaamslengte. De garantieperiode is 25 jaar.

Aansluiting zonder speling
Het combisystem-product is eenvoudig op de steel te bevestigen en kan stevig worden vastgeschroefd. De betrouwbare technologie sluit speling uit, zodat u altijd betrouwbaar kunt werken.

Past op alle stelen
Gardena combisystem-gereedschappen passen op alle stelen van het Gardena combisystem. Of uw steel van hout of aluminium is gemaakt of een ontwerp heeft dat uw rug ontziet, dat is geheel aan u.

Bestand tegen corrosie
De Gardena combisystem-hark is gemaakt van hoogwaardig, met duroplast ommanteld staal dat het product optimaal beschermt tegen roestvorming.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Hark 25 cm. combisystem - Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hark 25 cm. combisystem - Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hark 25 cm. combisystem - Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hark 25 cm. combisystem - Gardena voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-03176-20
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable