Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Grasopvangbak kooimesmaaier 330 Gardena

€41,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Grasopvangbak kooimesmaaier 330 Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Grasopvangbak kooimesmaaier 330 Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Grasopvangbak kooimesmaaier 330 Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Grasopvangbak kooimesmaaier 330 Gardena voor slechts € 41,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Gardena biedt een grasopvangbak als accessoire voor alle handbediende kooimesmaaiers waarin grasresten tijdens het maaien worden verzameld. Kan eenvoudig en zonder gereedschap worden gemonteerd. Handmatig gras verzamelen is niet meer nodig, zodat u zowel tijd als energie bespaart. Er kan tot 49 liter gemaaid gras in de bak worden verzameld en het gras kan dan eenvoudig worden weggegooid. Met een gewicht van 1,5 kg is de opvangbak licht en de bak kan worden ingeklapt om ruimte te besparen. De opvangbak is geschikt voor alle Gardena Kooimesmaaiers.
Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-04029-20
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Planttype Groentenzaden Groenten
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable