Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Gereedschaphouder combisystem - Gardena

€18,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Gereedschaphouder combisystem - Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gereedschaphouder combisystem - Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gereedschaphouder combisystem - Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gereedschaphouder combisystem - Gardena voor slechts € 18,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Combisystem-gereedschappen ruimtebesparend opbergen

De Gardena gereedschaphouder is ideaal om ruimte te besparen bij het opbergen van Gardena combisystem-producten. Hij is geschikt voor zes combisystem-houders en -stelen, gemaakt van hoogwaardig plastic en wordt met het oog op montage aan de muur compleet geleverd met schroeven en muurpluggen.

Snelle montage

De voor een snelle montage aan de muur benodigde schroeven en muurpluggen zijn inbegrepen.

Eenvoudig toegankelijk

Met de Gardena gereedschaphouder kunt u 6 combisystem-gereedschappen en -stelen netjes opbergen en heeft u ze altijd bij de hand.
Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-03500-20
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable