Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Gazonhark 27 cm. combisystem Gardena

€12,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Gazonhark 27 cm. combisystem Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gazonhark 27 cm. combisystem Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gazonhark 27 cm. combisystem Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gazonhark 27 cm. combisystem Gardena voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Voor het bijeenharken van blad en grasresten

De Gardena combisystem-gazonhark is uitermate geschikt voor het bijeenharken van blad, grasresten en ander tuinafval op kleine oppervlakken. De tanden van hoogwaardige kunststof, die zijn opgesteld over een werkbreedte van 27 cm, garanderen een eenvoudig en praktisch gebruik, waarbij het gazon wordt ontzien. De gazonhark is geschikt voor alle stelen van het Gardena combisystem, waarbij Gardena een steellengte van 130 cm adviseert, afhankelijk van uw lichaamslengte. De garantieperiode is 25 jaar.

Aansluiting zonder speling

Het combisystem-product is eenvoudig op de steel te bevestigen en kan stevig worden vastgeschroefd. De betrouwbare technologie sluit speling uit, zodat u altijd betrouwbaar kunt werken.

Past op alle stelen

Gardena combisystem-gereedschappen passen op alle stelen van het Gardena combisystem. Of uw steel van hout of aluminium is gemaakt of een ontwerp heeft dat uw rug ontziet, dat is geheel aan u.

Snel en effectief

Dankzij de degelijke, kunststof tanden en een werkbreedte van 27 cm kunt u snel en effectief werken.

Stevig

De verstelbare kunststof Gardena combisystem-bladhark is gemaakt van hoogwaardige, degelijke kunststof.
Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-03105-20
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable