Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gardena Tuingereedschap

Bollenplanter - Gardena

€16,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Bollenplanter - Gardena is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bollenplanter - Gardena kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bollenplanter - Gardena kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bollenplanter - Gardena voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Moeiteloos planten van bloembollen

De Gardena Bollenplanter is ideaal voor het moeiteloos planten van bloembollen. De praktische schaal maakt het gemakkelijk om de juiste plantdiepte te bepalen. Met automatische ontgrendeling op de handgreep. De Duroplast coating zorgt voor een lange levensduur van het product. Gardena levert 25 jaar garantie op dit product.

Bescherming tegen corrosie

Hoogwaardig staal en de Duroplast-coating beschermen de handgereedschappen tegen corrosie, maken ze vuilafstotend en extreem stevig.

Eenvoudig werken

De Gardena kleingereedschappen zijn bijzonder compact en eenvoudig in gebruik. De speciaal vormgegeven handgreep zorgt voor prettig werken en voorkomt vermoeidheid.
Toon alle Gardena Tuingereedschap
Specificaties
sku BJ-03412-20
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken plantenbak gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable