Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Emmers

Afvaltrug large

€43,99 (Incl BTW €7,63)
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Afvaltrug large is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Afvaltrug large kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Afvaltrug large kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Afvaltrug large voor slechts € 43,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een trug gemaakt van rubber van autobanden. Handig als onkruid of verzameltas voor afval. Kan zelfs als bloempot worden gebruikt. Natuurlijk kunt u hem ook voor hout gebruiken. De trug heeft een grote stiknaad met gaatjes waardoor het overtollige water niet in de trug blijft staan.

Productinformatie:
* Materiaal: gerecycled rubber
* Doorsnede: 50 cm
* Hoogte: 30 cm

 

 

Toon alle Emmers
Specificaties
sku LX-28270
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Geschenken (Ook)-Voor in huis
Aantal per verpakking 1