Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Buxusschaar
Uitverkocht

Heggenschaar, Amerikaans model, 71 cm.

€71,49
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Heggenschaar, Amerikaans model, 71 cm. is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Heggenschaar, Amerikaans model, 71 cm. kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Heggenschaar, Amerikaans model, 71 cm. kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Heggenschaar, Amerikaans model, 71 cm. voor slechts € 71,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Heggenschaar met lang snijblad en vertanding voor dikke takken. Voorzien van softgrip en stootdempers voor comfortabel gebruik. Bijzonder sterke heggenschaar maar niet zwaar en daardoor licht in gebruik.

Productinformatie:
* Lengte 71 cm
* Bekmaat 23.5 cm
* Gewicht 1 kg

Onderhoud:
Dagelijks: Na het werk deze schaar met een droge doek afnemen, zodat de plantensappen niet kunnen uitharden.
Daarna met een "oliedoek" afnemen.

 

 

Toon alle Buxusschaar
Specificaties
sku LX-40834
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable