Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Snoeien uitrusting van Burgon & Ball

Professionele Snoeischaar - Burgon en Ball

€52,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Professionele Snoeischaar - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Professionele Snoeischaar - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Professionele Snoeischaar - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Professionele Snoeischaar - Burgon en Ball voor slechts € 52,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
 Een extreem hoge specificatie schaar voor de veeleisende of professionele gebruiker. Dit model is een uitstekende all-round secateur.
 
Productinformatie:
Hitte behandeld
" Materiaal koolstofstaal
" Precisie messen
" Aambeeld 
" Lichtgewicht aluminium handgrepen 
" Snijdt tot 2.5 cm diameter
 
Geschikt voor middelgrote tot grote handen.
"
Toon alle Snoeien uitrusting van Burgon & Ball
Specificaties
sku LX-40404
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1