Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaien planten oogsten
-25%

Vocht/pH/Licht/Grond Thermometer (4in1)

€29,99

Normale prijs: €39,99

Je bespaart 25%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Vocht/pH/Licht/Grond Thermometer (4in1) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vocht/pH/Licht/Grond Thermometer (4in1) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vocht/pH/Licht/Grond Thermometer (4in1) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vocht/pH/Licht/Grond Thermometer (4in1) voor slechts € 29,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze 4 in 1 grondmeter meter toont de pH, het vochtgehalte, de temperatuur en de lichtintensiteit. Een goede pH waarde is erg belangrijk voor de plant om essentiële voedingsstoffen te kunnen opnemen. Dat geldt voor potplanten, maar ook voor alle planten in de volle grond, de moestuin en het gazon. Sommige planten groeien beter in een licht zure grond en andere juist in een meer basische omgeving. Met deze 4 in 1 grondtester kunt u eenvoudig in de tuin, moestuin, in potplanten en in het gazon controleren of de zuurgraad van de grond geschikt is voor een specifieke plant. Gebruik dit testapparaat om de groeicondities van alle planten zowel binnen als buiten te meten en, indien nodig, de pH waarde van uw grond aan te passen.

4 in 1 dus:
  • pH meter
  • Vochtmeter
  • Grondtemperatuur meter
  • Lichtintensiteit
Toon alle Zaaien planten oogsten
Specificaties
sku PLANTCARE4-1
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin Geschenken gereedschap Bemesting en bestrijding (Ook)-Voor in huis
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable