Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaien planten oogsten

Vermiculiet

€9,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Verpakking met 2500 gram Vermiculiet. Vermiculiet is een mineraal zaaimedium (magnesium), dat uitermate geschikt is voor de fijnere (en vaak duurdere) zaden. Vermiculiet is een natuurproduct en bevat totaal geen ziektekiemen. Laat veel vocht toe en raakt het overtollige vocht ook snel kwijt door verdamping. Blijft ook zeer luchtig van structuur, wat erg belangrijk is voor de ontkieming.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Vermiculiet is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vermiculiet kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vermiculiet kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vermiculiet voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Zaaien planten oogsten
Specificaties
sku SL8010
Levertijd 1D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin   zaden  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable