Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaien planten oogsten

Zaadstrooier Romberg

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

De zaadstrooier van Romberg is een zeer handige zaadstrooier met regelbare afsluiting. Deze zaadstrooier is vooral geschikt om fijnere zaden regelmatig en nauwkeurig te zaaien.  Het is een onmisbaar product waarmee u verspilling voorkomt en precies kunt werken. 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Zaadstrooier Romberg is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zaadstrooier Romberg kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zaadstrooier Romberg kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zaadstrooier Romberg voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Zaaien planten oogsten
Specificaties
sku TP-887240
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken zaden   Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1