Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaien planten oogsten
-57%

Cocopeat Potgrond 50L

€12,99

Normale prijs: €29,99

Je bespaart 57%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Cocopeat Potgrond 50L is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Cocopeat Potgrond 50L kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Cocopeat Potgrond 50L kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Cocopeat Potgrond 50L voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
50 L Cocopeat Potgrond
Schoon & Milieuvriendelijk
Licht & Makkelijk
Toon alle Zaaien planten oogsten
Specificaties
sku LETOP5X-SMART10L
Levertijd 4D
Produkt Aanbiedingen Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin
Aantal per verpakking 1