Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaien planten oogsten

Plantensteunen 30 cm. - Nature

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 3

Plantensteunen 30 cm. - Nature is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Plantensteunen 30 cm. - Nature kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Plantensteunen 30 cm. - Nature kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Plantensteunen 30 cm. - Nature voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Plantensteunen voor de ondersteuning en begeleiding van uw planten. Te plaatsen op een bamboestok of kunststof plantenstok. Zo voorkomt u dat uw planten omwaaien of omvallen na een stevige regenbui of windvlaag. De weerbestendige kunststof plantensteunen vallen dankzij de groene kleur weg bij het groen van de planten.
Inhoud: 3 stuks plantensteun.
  • Plaatsen op bamboe/tonkinstok
  • Op de stok in hoogte verstelbaar.
Toon alle Zaaien planten oogsten
Specificaties
sku BJ-6040100
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin
Aantal per verpakking 3