Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaien planten oogsten

Kweekkasje (24 plaatsen)

€9,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Kweekkasje (24 plaatsen) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kweekkasje (24 plaatsen) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kweekkasje (24 plaatsen) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kweekkasje (24 plaatsen) voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
MiniKas met zweltabletten, met als bonus twee gratis zakjes zaad! Creëer uw eigen Groenten-, Bloemen- of Kruidenkasje in een handomdraai. Plaats na het zaaien het deksel omgekeerd op het bakje en open/sluit het luchtblad. Zo ontstaat een MiniKas met een klimaat waarin de zaadjes goed kunnen ontkiemen. MiniKas - super handig!

Kenmerken:
De zweltabletten zijn speciaal gemaakt van de bolsters van kokosnoten. Een natuurlijk en milieuvriendelijk product !
" De tabletten zwellen zeer snel op en zijn daarna direct klaar voor gebruik.
" Geen vieze potgrond handen.
" Neemt gemakkelijk water op en in combinatie met de gezonde voedingsbodem krijgen de plantjes verrassend snelle beworteling en een gezonde groei.
" Na opkomst is het gemakkelijk en betrouwbaarder verplanten. Verspenen is niet meer nodig en dit voorkomt wortelbeschadiging en vertraging in de groei."
Toon alle Zaaien planten oogsten
Specificaties
sku SL8002
Levertijd 1D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin zaden Geschenken (Ook)-Voor in huis
Planttype Andere
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable