Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaien planten oogsten

Zweltabletten voor Kweekkasje (50)

€9,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam inapplicable

Zweltabletten voor Kweekkasje (50) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zweltabletten voor Kweekkasje (50) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zweltabletten voor Kweekkasje (50) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zweltabletten voor Kweekkasje (50) voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Kokosnoot potgrond (cocopeat) als navulling voor mini-serre.
Toon alle Zaaien planten oogsten
Specificaties
sku SL8004
Levertijd 1D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin zaden Geschenken (Ook)-Voor in huis
Planttype Andere
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam inapplicable