Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vogelnet

Vogelnet Primo zwart maaswijdte 28x28 mm 5x2m

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Vogelnet Primo grofmazig. Dit zwarte net is van polyethyleen, is UV-bestendig en heeft een dichtheid van 12 g/m². De mazen hebben een opening van 28 mm en de draden hebben een dikte van 16 tot 17 mu. Het net kan meerdere malen worden gebruikt. Ideaal voor bescherming van gewassen en bomen, bescherming tegen bijvoorbeeld vogels. Merk: Nature

Overige beschikbare afmetingen vogelnet:
5x3m, 5x4m, 5x5m, 10x2m
10x3m, 10x4m, 10x10m
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Vogelnet Primo zwart maaswijdte 28x28 mm 5x2m is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vogelnet Primo zwart maaswijdte 28x28 mm 5x2m kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vogelnet Primo zwart maaswijdte 28x28 mm 5x2m kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vogelnet Primo zwart maaswijdte 28x28 mm 5x2m voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Vogelnet
Specificaties
sku BJ-6030400
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin   Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable