Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Regenton

Regentonstandaard - Nature

€28,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Regentonstandaard - Nature is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Regentonstandaard - Nature kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Regentonstandaard - Nature kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Regentonstandaard - Nature voor slechts € 28,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Regenton Standaard gemaakt van zwart kunststof om een regenton hoger te kunnen plaatsen. Vergemakkelijkt het vullen van bijvoorbeeld gieters bij de kraan. Afmeting: H 31,5 cm x Ø 53 cm. Geschikt voor: Regenton 120L - Nature
Toon alle Regenton
Specificaties
sku BJ-6070414
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable